Minecraft krijgt Super Mario Mash-up pack op de Switch

-

Minecraft krijgt een Super Mario Mash-Up pack, maar dan wel alleen op de Nintendo Switch. Een mooie aanvulling op het 15-jarige jubileum van de game.

Mojang viert momenteel het 15-jarige bestaan van Minecraft en dit doen ze onder andere met allerlei aanbiedingen, gratis DLC's en evenementen. Nintendo grijpt de kans aan om een speciale Mario-ervaring naar de game te brengen. Een ervaring die uiteraard alleen beschikbaar is als je de game op de Nintendo Switch speelt. Nintendo wil hun personages namelijk zoveel mogelijk exclusief houden voor hun eigen consoles. Dit was ook de reden dat Samus uiteindelijk niet naar Fortnite kwam, terwijl dit eigenlijk niet de bedoeling was. De Super Mario Mash-Up pack bevat onder andere 40 nieuwe skins in Super Mario-thema en alle texturen van de wereld en de voorwerpen in de game zijn vernieuwd. Zo kun jij je eigen locaties met Super Mario-thema maken in de wereld van Minecraft. Daarnaast kun je luisteren naar 15 verschillen muziekstukken uit Super Mario 64 terwijl je aan het bouwen bent.

De Super Mario Mash-Up pack voor Minecraft is vanaf nu te downloaden op de Nintendo Switch.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 mei 2012

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord