Mortal Kombat 1 krijgt jarenlange content updates

-

NetherRealm Studios heeft zijn plannen voor het tweede jaar van Mortal Kombat 1. Tijdens San Diego Comic-Con liet Mortal Kombat-bedenker Ed Boon weten dat dit slechts het begin is van jarenlange updates en content.

Afgelopen week kondigde NetherRealm Studios ambitieuze plannen aan voor Mortal Kombat 1. Het tweede jaar van de game brengt de Khaos Reigns DLC, een nieuw Kombat Pack met zes nieuwe vechters en gratis updates zoals de toevoeging van Animalities. Ed Boon benadrukte tijdens San Diego Comic-Con dat dit slechts het tweede jaar is en dat de game jarenlange nieuwe content zal ontvangen. Hij vergelijkt dit met de aanpak van Mortal Kombat 11, die ook doorlopende updates en uitbreidingen kreeg. Uitgever Warner Bros. heeft eerder dit jaar al aangegeven zich meer te willen richten op live service games, waarbij ze de traditionele "one-and-done" console games achter zich laten.

Mortal Kombat 1 Peacemaker1

De Khaos Reigns verhaal-DLC, het nieuwe Kombat Pack en de gratis updates voor Mortal Kombat 1 beginnen in september. De nieuwe invasiesseizoen is ook live gegaan.

Bron: Eventhubs

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord