Naraka Bladepoint bereikt nieuwe spelersmijlpaal

Geplaatst:
Aangepast: 25 november 2023 14:26

Gameontwikkelaar 24ENTERTAINMRNT heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met Naraka: Bladepoint, waarbij wereldwijd veertig miljoen spelers de game hebben aangeraakt. Dit nieuws werd gedeeld door de Chinese gameontwikkelaar op X (voorheen Twitter).

In een beknopte tweet bedankte 24ENTERTAINMRNT alle spelers voor het bereiken van deze mijlpaal. Ter gelegenheid van dit bereikte aantal spelers, meldde de ontwikkelaar dat spelers een beloning kunnen ontvangen door eenvoudigweg in te loggen op de game. Wat de beloning inhoudt, vermeldde ze niet. Daarnaast hebben 10 willekeurige spelers de mogelijkheid om een extra bonus te winnen door de betreffende tweet van 24ENTERTAINMRNT (hieronder weergegeven) te retweeten op X.

Naraka: Bladepoint kwam in 2021 uit en is speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en One, en PC.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Naraka: Bladepoint

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

12 augustus 2021

Ontwikkelaar

24 Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord