Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Naraka: Bladepoint krijgt nieuwe map genaamd Holorith

Geplaatst: 30 juli 2022 16:00

Naraka: Bladepoint krijgt volgende maand een nieuwe map. Spelers kunnen met elkaar vechten op de sfeervolle plekken van Holorith.

Mocht je niet bekend zijn met Naraka: Bladepoint dan moet je weten dat het een battle royale is waar alleen zwaarden zijn toegestaan. Met je grijphaak kun je snel over de mappen bewegen en binnenkort kun je dat ook doen in Holorith. De map bestaat uit verschillende locaties, want Holorith is eigenlijk een land. In de trailer zien we dan ook een kasteel, tempel en de City of Tang voorbijkomen. Verder in het land is het dorp van de Canis-stam te vinden. Qua gameplay moet je vooral rekening houden met het weer, want sneeuwstormen en mist gaan bepalend zijn voor je strategie. Als je meer wil weten over Naraka: Bladepoint kun je onze preview van de game lezen.

De nieuwe map voor Naraka Bladepoint wordt op 19 augustus toegevoegd aan de game.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Naraka: Bladepoint

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

12 augustus 2021

Ontwikkelaar

24 Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord