Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Naraka: Bladepoint komt naar PlayStation 5

Geplaatst: 6 juli 2023 19:30

Naraka: Bladepoint is onderweg naar de PS5. We kunnen de game daar volgende week verwelkomen.

Het is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden dat Naraka: Bladepoint op de pc is uitgekomen. Een jaar later kwam Naraka: Bladepoint naar Xbox. Vanaf volgende week, dus weer een jaar later, zijn de spelers op de PlayStation 5 aan de beurt. Speciaal voor de nieuwste console van Sony heeft ontwikkelaar 24 Entertainment de game geoptimaliseerd. Zo heeft ze de besturing geoptimaliseerd voor de PS5 DualSense-controller, zit er een een aim-pilot in om spelers te helpen hun grapplers beter te gebruiken en zit nu ook de auto-turnaround-functie in de game die veel gebruikt wordt in actiegames. Ook heeft de ontwikkelaar gezorgd voor SSD-optimalisatie, zodat PS5-spelers kunnen genieten van hogere framerates en laadsnelheden.

Naraka: Bladepoint verschijnt 13 juli op de PlayStation 5. Om deze release te vieren, ontvangt elke speler op de PS5 een Katana skin, een Ryuzan-Frost Reflection en twee Immortal Treasures. Als je een PlayStation Plus abonnement hebt, ontvang je vijf extra Treasures, een exclusieve Headwear die alleen voor PS Plus-leden is ontworpen en nog veel meer.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Naraka: Bladepoint

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

12 augustus 2021

Ontwikkelaar

24 Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord