Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Naraka: Bladepoint komt naar console

Geplaatst: 12 juni 2022 22:04
Aangepast: 12 juni 2022 22:04

Het is tijd om je Samurai zwaard te slijpen, want Naraka: Bladepoint is onderweg naar console. Dit werd onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase.

De battle royale-game Naraka: Bladepoint is tot op heden alleen nog speelbaar op pc, maar tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase is bekendgemaakt dat daar binnenkort verandering in komt. De game komt namelijk ook naar console. De console van Xbox welteverstaan. Later deze maand kunnen gamers dus ook lekker lui vanaf de bank aan de slag met de Japans georiënteerde game. Je kunt dan aan de slag met één van de vele helden en hebt daarnaast een aardig arsenaal aan melee en ranged weapons tot je beschikking.

Naraka: Bladepoint is al speelbaar voor pc en verschijnt op 23 juni voor Xbox Series X|S en komt daarnaast ook naar Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Naraka: Bladepoint

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

12 augustus 2021

Ontwikkelaar

24 Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord