NCSOFT verschuift releasedatum Throne and Liberty

-

De westerse gamers die al een tijdje zitten te wachten op Throne and Liberty moeten helaas nog even geduld hebben. NCSOFT heeft samen met Amazon Studios besloten om de releasedatum van Throne and Liberty met een aantal dagen te verschuiven.

In mijn preview van Throne and Liberty kon je lezen wat de huidige staat is van de MMO. De ontwikkelaars hebben veel feedback ontvangen en daardoor besloten om een aantal dagen langer de tijd te nemen. De MMO is al te spelen in Azië en die versie heeft een aantal populaire updates ontvangen. NCSOFT wil ervoor zorgen dat de westerse spelers straks lekker kunnen vissen en koken. Het statische combatsysteem wordt ook op de schop genomen door de toevoeging van het skill specialisatie systeem. Dit gaat meer vrijheid bieden en daardoor wordt de combat een stukje vloeiender. Daarnaast komen de Amitoi Expeditions nog naar Throne and Liberty. Met deze update kun je de Amitoi op avontuur sturen, zodat ze beloningen kunnen meebrengen, terwijl jij quests aan het afronden bent. Net voor de releasedatum kunnen we de roadmap voor de komende maanden verwachten.

Throne and Liberty Open Beta6

Throne and Liberty verschijnt nu op 1 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Mocht je de Early Access Pack hebben gekocht dan kun je op 26 september wel aan de slag met de game.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot THRONE AND LIBERTY

Ontwikkelaar:

NCSOFT

Uitgever:

Amazon Games

Release:

1 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord