Open beta Throne And Liberty nu toegankelijk

-

Vorig jaar werd de MMORPG Throne And Liberty aangekondigd tijdens Summer Game Fest. Inmiddels kun je zelf al aan de slag met de game van ontwikkelaar NCSOFT.

Het is vanaf nu namelijk mogelijk om je op te geven voor de open beta van Throne And Liberty. Deze open beta loopt tot en met 23 juli 2024 en is toegankelijk voor spelers op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Mocht je alvast met de game aan de slag willen, hou er dan wel rekening mee dat je progressie niet wordt opgeslagen voor wanneer de game uiteindelijk uit gaat komen. Alles wat je in de beta doet gaat dus ook weer verloren. Als je mee wil doen kun je de open beta downloaden via Steam of via de PlayStation of Xbox store.

Vorige maand maakte NCSOFT bekend dat de releasedatum van Throne And Liberty is vastgesteld op 17 september 2024. De game verschijnt dan voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: NCgames
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot THRONE AND LIBERTY

Ontwikkelaar:

NCSOFT

Uitgever:

Amazon Games

Release:

1 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord