Trailer: Dit is de nieuwe MMORPG van Amazon: THRONE AND LIBERTY

-

Amazon Games blijft gas geven als het gaat om het uitbrengen van MMORPG's. Tijdens Summer Game Fest onthullen ze een nieuwe IP: THRONE AND LIBERTY.

Als je gemixte gevoelens hebt rondom New World van Amazon dan kun je uitkijken naar een gloednieuwe MMORPG. Het wordt een Free To Play game, dus je kunt zonder kosten in de wereld van Solisium duiken. In de trailer krijgen we een voorproefje van de diversiteit van dit continent. We zien zandvlaktes, bergen en dorpjes aan zee die je kunt gaan verkennen. Tijdens het spelen kun je van alles verwachten, want het weer in de wereld verandert constant. En daarnaast is er een dag en nacht cyclus. Volgens de omschrijving van de game krijg je de optie om tegen andere spelers te vechten, maar speelt PvE ook een grote rol.

Het verhaal van THRONE AND LIBERTY is gericht op de ster die normaal gesproken hoog aan de hemel staat. Deze ster is echter uit elkaar gevallen en daardoor zijn de scherven verspreid over de wereld. Natuurlijk is er een groot kwaad dat deze scherven in bezit wil krijgen. Jij moet hier tegen vechten en hoe je dat doet, mag je zelf bepalen. In de trailer zijn bekenden RPG-klassen te bespeuren.

THRONE AND LIBERTY is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot THRONE AND LIBERTY

Ontwikkelaar:

NCSOFT

Uitgever:

Amazon Games

Release:

1 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord