Officiële releasedatum van Throne and Liberty is bekend

-

De officiële releasedatum van Throne and Liberty is inmiddels bekend. Volgens Amazon Games zou deze game World of Warcraft van zijn troon gaan stoten, maar dat moeten we natuurlijk nog zien.

De Koreaanse MMO Throne and Liberty van NCSoft en Amazon Games heeft nu een duidelijke releasedatum. In Korea is de game al sinds afgelopen jaar speelbaar, maar de internationale release vindt plaats op 17 september 2024. Wil je de game alvast uitproberen, dan kun jij je aanmelden voor de open bèta die plaatsvindt van 18 tot 23 juli. Speel je op de PlayStation 5, dan kun je de bèta downloaden via de PlayStation Store pagina van Throne and Liberty. Voor de game hoeven spelers geen Amazon account of PlayStation Plus abonnement te hebben. Throne and Liberty is het lang uitgestelde vervolg op de MMO Lineage uit 1998, Throne, en Liberty neemt spelers mee naar de fantasiewereld Solisium. Spelers nemen de rol aan van avonturiers die op zoek zijn naar fragmenten van de magische Ster van Sylaveth. Deze fragmenten bevatten grote kracht, maar trokken ook de aandacht van een kwaadaardig wezen genaamd Kazar the Wraith of Conquest. Spelers moeten de fragmenten verzamelen om Kazar's monsterlijke Arkeum Legioen, geleid door de kwaadaardige tovenares Calanthia, te verslaan.

Throne and Liberty staat op de planning voor 17 september en komt dan uit voor de PlayStation 5, pc en Xbox Series X/S.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot THRONE AND LIBERTY

Ontwikkelaar:

NCSOFT

Uitgever:

Amazon Games

Release:

1 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord