Nee, The Wolf Among Us 2 is niet geannuleerd

-

Wat hevige geruchten rondom Telltale zorgden ervoor dat men het idee had dat The Wolf Among Us 2 was geannuleerd. Telltale zet gelukkig de zaak vlug recht.

Om de situatie rondom Telltale beter te begrijpen, moeten we terug naar eerder op de dag. Via Reddit werd er geclaimd dat het vervolg zich in zwaar weer bevond. De gebruiker gaf aan dichtbij de productie te staan en connecties te hebben binnen het team van Telltale. Vervolgens kondigde hij aan dat er financiële en management problemen binnen de studio heersden. Dusdanig erg, dat The Wolf Among Us 2 wellicht het moest bekopen. Hierdoor brak er al lichte paniek uit; gaat The Wolf Among Us 2 voor de tweede keer geschrapt worden? Niks is minder waar, aldus de gamemaker. In een statement naar Eurogamer geven ze aan normaliter niet te reageren op leaks en geruchten. Wel geven ze aan dat ze hard aan het werk zijn en dat ze meer willen delen van het felbegeerde vervolg wanneer de tijd daarvoor rijp is.

The Wolf Among Us 2 geannuleerd

The Wolf Among Us 2 is vooralsnog in ontwikkeling. Hopelijk zien we snel meer van de detectivegame.

Bron: Eurogamer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wolf Among Us 2

Ontwikkelaar:

Telltale Games

Uitgever:

Telltale Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord