Nieuwe screenshots The Wolf Among Us 2 onthuld

Geplaatst:

Telltale Games heeft een problematieke fase achter de rug en vele fans vreesden voor het bestaan van The Wolf Among Us 2. Die angst wuift de ontwikkelaar weg met een aantal nieuwe screenshots.

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets vernomen hebben van The Wolf Among Us 2. Ongeveer twee jaar geleden werd het vervolg op Telltale's cultklassieker uitgebreid uit de doeken gedaan, maar sindsdien is het muisstil gebleven rondom The Wolf Among Us 2. Telltale Games heeft in de tussentijd wel het een en het ander meegemaakt: zo brachten ze The Expanse in de volledigheid uit en kregen ze te maken met een fikse tegenslag in de vorm van ontslagrondes. Vele fans vroegen zich af of het nog goed ging komen met The Wolf Among Us 2 - zeker aangezien het vervolg al een keer eerder geschrapt werd. Gelukkig heeft Telltale Games ons verzekerd dat alles in orde is. Ze werken hard aan de productie van The Wolf Among Us 2 en ze laten ons een aantal nieuwe screenshots zien. Hierin zien we protagonist Bigby Wolf en een aantal omgevingen waarin hij te werk gaat. Overigens krijg je niet alleen te maken met detectivewerk; je moet ook aan de woedeproblemen van de beste wolf sleutelen. Wat hoop jij verder te zien in het vervolg?

The Wolf Among Us 2 screenshots 1The Wolf Among Us 2 screenshots 1The Wolf Among Us 2 screenshots 1The Wolf Among Us 2 screenshots 1

The Wolf Among Us 2 is vooralsnog in ontwikkeling voor de pc en consoles.

Bron: Telltale Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wolf Among Us 2

Series

-

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord