Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Need for Speed gaat undercover

EA Games heeft een nieuwe deel in de Need for Speed reeks aangekondigd met de titel Need for Speed Undercover. Zo zal niet de focus niet alleen liggen op het racen, maar ook zal je veel bezig houden met verschillende opdrachten.

Ook is bekend geworden dat alweer de 16e deel in de NFS reeks lichtjes gebaseerd zal zijn op de film "The Transporter" met in de hoofdrol Jason Statham ( Crank, The Bank Job ). Tevens zal de gameplay lijken op die van NFS: Most Wanted; spannende achtervolgingen over parkeerterreinen en snelwegen. Ook zal de politie een grote rol gaan spelen.

Dus stof je racestuur maar weer af en houdt tot die tijd Gameliner.nl in de gaten voor meer info.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?