Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Nieuwe details Ori and the Will of the Wisps vrijgegeven

Er zijn een aantal nieuwe details vrijgegeven van Ori and the Will of the Wisps. Deze kwamen tevoorschijn in een interview met Xbox Game Studios senior producer Daniel Smith.

Volgens Smith zijn er meerder bossbattles in de game te vinden en ze bestaan allen uit meerdere fases. Elke eindbaas heeft ook een belangrijke rol te spelen in het verhaal van de game. Ori and the Will of the Wisps is maar liefst 3 keer zo groot dan haar voorganger Ori and the Blind Forest. De speler gaat met Ori op reis buiten het bos van Nimbel. De nieuwe wereld zit vol met onbekende locaties, activiteiten en personages. Deze personages gaan allemaal invloed hebben op de gameplay, omdat ze de speler ondersteunen. Check hier onze preview van Ori and the Will of the Wisps.

onbekend

Ori and the Will of the Wisps is beschikbaar vanaf 11 maart voor de pc en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?