Ori and the Will of the Wisps

  • Ontwikkelaar Moon Studios GmbH
  • Eerste releasedatum 11 maart 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Video Preview: Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps is letterlijk de eerste game waar Patrick met volle kracht op af stevende tijdens gamescom, iets waar hij na een korte speelsessie absoluut geen spijt van had. De metroidvania platformer van Moon Studios wist hem weer direct bij de kladden te grijpen en bood genoeg nieuws om onze Brabander weer helemaal extatisch te krijgen. Of hij Devin - maar ook jullie - net zo lyrisch kan krijgen, dat weet je pas na het zien van de preview.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?