Nieuwe gameplaybeelden Metaphor: ReFantazio

-

Ook Metaphor: ReFantazio kwam voorbij tijdens Summer Game Fest. We kregen een nieuwe trailer te zien met nieuwe gameplaybeelden.

Tijdens Summer Game Fest kregen we een aantal nieuwe beelden te zien van Metaphor: ReFantazio. Middels deze trailer leren we meer van de verschillende archetypes die we straks in de game tegenkomen. Metaphor: ReFantazio is de nieuwste Japense actie-RPG van Atlus. Tijdens Summer Game Fest kregen we een nieuwe trailer te zien waarin de verschillende archetypes voorbijkwamen. Zo zien we dat de verschillende speelbare personages allemaal verschillende wezens op kunnen roepen. Deze hebben elk hun speciale vaardigheden, een beetje net zoals in de Persona-games. Metaphor: ReFantazio belooft een game met veel actie te worden.

Metaphor: ReFantazio is beschikbaar vanaf 11 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation-consoles.

Bron: Summer Game Fest
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metaphor: ReFantazio

Ontwikkelaar:

Atlus

Uitgever:

SEGA

Release:

11 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

8 juni 2024 om 10:05

SGF planning committee: "Hey, should we bring Kojima on this year?"
Atlus-representative: "We have a Kojima"

Nee, ik zeg niet dat alle Japanners op elkaar lijken, maar als je je ogen een beetje dichtknijpt lijkt die Shigenori Soejima wel een beetje op Kojima from Wish. Zelfs de naam zou je nog op het verkeerde been kunnen zetten.

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

8 juni 2024 om 11:44

@KorstjeDeClown ooooohoooooo mag niet

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord