Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Nieuwe info Need for Speed Undercover uit de doeken gedaan

Tijdens de persconferentie op de Games Convention heeft EA zojuist wat nieuwe info over Need for Speed: Undercover uit de doeken gedaan.

Je bent een undercoveragent, wonende in de stad Tri-City Bay die door straatracers dreigt te worden overgenomen. Aan jou de taak om te infiltreren in de bende, om zo de hele zaak op te lossen.

Jouw ingang tot de bende is de sexy Chase Linh, die je laat racen tegen de bad guys om zo hun respect te verdienen. Zodoende kom je steeds meer in het criminele circuit terecht en zul je steeds meer opdrachten moeten verrichten voor de slechteriken. Hoe langer je bezig bent, hoe lastiger het voor je wordt om te weten aan wiens kant je nu precies staat.

Racen zul je in drie verschillende gebieden in de stad. Zo heb je het stadse deel met veel verkeer, daarnaast het industriële gebied waar je tussen fabrieken kunt racen, en verder is er een meer afgelegen gebied waar je langs canyons kunt racen. Deze gebieden zijn weer verbonden met snelwegen, dus genoeg te racen lijkt me zo.

Need for Speed: Undercover is voor het eerst ook speelbaar. Verwacht dus binnenkort een artikel over deze nieuwe racer uit de serie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?