Nieuwe info Need for Speed Undercover uit de doeken gedaan

Geplaatst: 20 augustus 2008 11:17
Aangepast: 3 juni 2018 11:17
-

Tijdens de persconferentie op de Games Convention heeft EA zojuist wat nieuwe info over Need for Speed: Undercover uit de doeken gedaan.

Je bent een undercoveragent, wonende in de stad Tri-City Bay die door straatracers dreigt te worden overgenomen. Aan jou de taak om te infiltreren in de bende, om zo de hele zaak op te lossen.

Jouw ingang tot de bende is de sexy Chase Linh, die je laat racen tegen de bad guys om zo hun respect te verdienen. Zodoende kom je steeds meer in het criminele circuit terecht en zul je steeds meer opdrachten moeten verrichten voor de slechteriken. Hoe langer je bezig bent, hoe lastiger het voor je wordt om te weten aan wiens kant je nu precies staat.

Racen zul je in drie verschillende gebieden in de stad. Zo heb je het stadse deel met veel verkeer, daarnaast het industriële gebied waar je tussen fabrieken kunt racen, en verder is er een meer afgelegen gebied waar je langs canyons kunt racen. Deze gebieden zijn weer verbonden met snelwegen, dus genoeg te racen lijkt me zo.

Need for Speed: Undercover is voor het eerst ook speelbaar. Verwacht dus binnenkort een artikel over deze nieuwe racer uit de serie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Undercover

Ontwikkelaar:

EA Black Box

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

21 november 2008

-

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Lees meer