Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score

Nieuwe modus en Pokémon naar Pokémon UNITE

De laatste update brengt veel nieuws naar Pokémon UNITE. Zo komt er een nieuwe gamemodus, zijn er nieuwe items beschikbaar en betreedt binnenkort een nieuwe Pokémon de arena.

Eerder deze week maakte The Pokémon Company al bekend dat Hoopa zijn opwachting maakte in de MOBA Pokémon UNITE. Daar blijft het echter niet bij, want tijdens de Pokémon Presents presentatie is er nog meer nieuws aangekondigd. Allereerst de komst van een nieuwe gamemodus; Full-Fury Battles. Deze battles hebben minder wachttijd voor je je in het gevecht kunt storten en je kunt de moves beter combineren. Ook zijn de cooldowns korter, recoveren Pokémon sneller nadat ze zijn verslagen en spaar je meer Aeos energie als je Pokémon verslaat. Dit zorgt voor een snellere gameplay. Deze modus is alleen beschikbaar op zaterdagen, zondagen en maandagen. Daarnaast is er ter ere van Pokémon Day speciale kleding te verklrijgen en komt de Pokémon Duraludon naar de game.

onbekend

De nieuwe update van Pokémon UNITE is direct beschikbaar.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?