Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc , Nintendo Entertainment System , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe prins deze zomer

Ubisoft heeft officieel bekendgemaakt deze zomer een nieuwe Prince of Persia op de markt te brengen. De game moet verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Op dit moment zijn er nog niet veel details bekend, behalve dat het om een nieuw hoofdstuk gaat en een nieuw eigenzinnig uiterlijk dat de game zal moeten kenmerken. Bovendien wordt er ook gewerkt aan een afzonderlijk deel voor de Nintendo DS, dat een andere verhaallijn zal volgen.

Hoewel vorige week geruchten opdoken dat het nieuwe deel als subtitel Prodigy zou krijgen, is hierover niets officieel bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?