Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc , Nintendo Entertainment System , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe prins onderweg

Het vierde deel in de Prince of Persia-reeks wordt al lange tijd verwacht, maar vooralsnog was niet bekend hoelang de ongeduldige fans nog moesten wachten. Ubisoft maakte dit gegeven onlangs bekend en het antwoord is eigenlijk nog steeds niet erg duidelijk.

Hetgeen wat zeker is, is dat Prince of Persia 4 in het fiscale jaar 2008, wat van april 2008 tot en met maart 2009 loopt, zal gaan verschijnen. Voor welke platformen de game zal verschijnen of welke Ubisoft studio precies aan de titel werkt is vooralsnog onduidelijk. We zullen dus nog een tijdje geduld moeten hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?