Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nieuwe Rock Band nummers volgend jaar

Harmonix gaat rockend het nieuwe jaar in met nieuwe nummers voor Rock Band. Wat dacht je van Snow Patrol, Deep Purple, James Gang en Jethro Tull?

Zo zal van Snow Patrol het nummer "Take Back The City" beschikbaar zijn. Deep Purple zal "Space Truckin" uitbrengen, James Gang zal "Funk #49" beschikbaar maken en Jethro Tull laat je met "Hymn 43" spelen. Alle nummers kosten 160 Microsoft Points of 2 dollar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?