Bit: Phil Spencer speelt Vampire Survivors bij het leven

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 15:42

Phil Spencer staat sinds jaar en dag aan het roer bij Xbox en hij speelt zelf ook graag een game. De cijfers liegen er niet om en verraden dat zijn favoriete game momentel Vampire Survivors is.

Dat de grote baas van Xbox Phil Spencer zijn hand niet omdraait voor een game meer of minder is wel bekend, maar het zal je verbazen welke game hij graag speelt. Het is geen game als Halo Infinite, Grounded of andere grote Xbox titel die het hart van Spencer weet te veroveren, maar een relatief simpele indiegame. Op het TrueAchievements profiel van Spencer is namelijk terug te zien dat de beste man al bijna honderd uur in Vampire Survivors heeft gestoken. En dat sinds 11 november. Dat betekent dat Spencer vrijwel al zijn vrije tijd in die game gestoken moet hebben. Als je denkt dat hij gewoon vergeten is zijn Xbox uit te zetten dan heb je het mis. Phil Spencer heeft namelijk al 96 van de 142 achievements weten te behalen.

Vampire Survivors4
Had jij verwacht dat Phil Spencer al zijn tijd zou steken in Vampire Survivors?

Bron: TrueAchievements
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord