Animal Crossing: Let's Go To The City

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Nintendo kondigt Animal Crossing dinsdag aan?

Er ging al een tijdje het gerucht rond dat Animal Crossing naar de Wii zou komen, dit zal tijdens de E3 volgende week duidelijk worden. Dit vermoeden ontstond na twee recente berichten.

De website Go Nintendo meldt zo dat Animal Crossing op de Noorse releaselijst is verschenen. Het andere bericht kwam van Tom East van het Official Nintendo Magazine, hij wist ons het volgende te zeggen:

Those of you who have read the new issue... Should already know that Animal Crossing Wii will be unveiled at the conference. And perhaps those of you who haven't should know now too.

aldus East.

Nintendo wilt nog niets bekennen, waardoor we nog niet zeker weten of dit gerucht nu waar is. Aankomende dinsdag kunnen we je meer vertellen, want dan houdt Nintendo haar persconferentie op de E3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?