Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nirvana naar Rock Band

Het eerste doel van MTV Games was om volledige albums als download ter beschikking te stellen voor Rock Band. Dit is aardig gelukt, als je kijkt naar de albums van Mötley Crue, The Red Hot Chili Peppers en Megadeth.

Nu kan zich weer een nieuw album aan het lijstje toevoegen. Nirvana's Nevermind zal namelijk voor het grootste deel te koop zijn op Xbox Live Marketplace en PlayStation Network. Dit zijn de nummers die je kan kopen:

"Breed"
"Lounge Act"
"On a Plain"
"Polly"
"Something in the Way"
"Stay Away"
"Territorial Pissings"

Het pakket zal op 21 oktober beschikbaar zijn voor de Xbox 360 bezitters. Op 23 oktober zal hij te koop zijn op het PlayStation Network. Elk nummer zal 1,99 euro kosten of 160 Microsoft Points. Het hele pakket zal voor 10,99 euro over de virtuele toonbank gaan of 880 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?