Ontketen de chaos in Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

-

Het wordt weer smullen voor de fans van Mortal Kombat 1. De Khaos Reigns-uitbreiding nadert de release en dat wordt gevierd met een bloederige trailer.

De expansie schotelt een nieuw verhaal voor. Liu Kang krijgt te maken met een geduchte opponent: Titan Havik. Deze moordlustige chaoot heeft maar één doel: het verspreiden van anarchie over diverse tijdlijnen. Samen met zijn volgelingen verstoort hij de rust en gooit hij roet in het eten van het plan dat Sub-Zero aan het bekokstoven was. De Lin Kuei lijken een grote rol te spelen in het narratief. Dit is te zien aan de conflicten tussen Sektor en Cyrax, maar ook de transformatie van Bi-Han in Noob Saibot. De trailer toont de smerige gore die Mortal Kombat 1 in huis heeft. Denk hierbij aan fatalities, brutalities, fatal blows en meer. Naast de Khaos Reigns-DLC kunnen spelers aan de slag met gratis content. Zo krijgen alle vechtersbazen toegang tot animalities. Ze veranderen dan in brute beesten die de tegenstanders aan het einde van de match in stukken scheuren. Verder keren de klassieke torens terug, zodat singleplayer-fanaten weer wat te doen hebben. Als kers op deze bloedtaart krijgen we een teaser te zien van Ghostface. Deze slasher is één van de drie aankomende gastpersonages.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Khaos Reigns verschijnt op 24 september.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord