Ontmoet nieuwe Overwatch 2 hero Juno

-

Na de hero Venture staat nu weer een nieuwe hero te trappelen om haar opwachting te maken in Overwatch 2. Met een speciale trailer kondigt Blizzard Entertainment de nieuwe hero Juno aan die gelijk haar krachten in de trailer toont.

Onder toezien oog van de andere helden betreedt Juno vanuit de ruimte het speelveld van Overwatch 2. Vooral de spelers die graag een support rol vertolken zullen blij zijn met de komst van de nieuwe held. Gewapend met haar Mediblaster en Pulsar Torpedoes kan ze niet alleen het vijandelijk team bestoken, maar ook haar eigen teamgenoten healen. Dankzij haar speciale Glide Boost kan ze het hoger opzoeken en gemakkelijker het strijdveld doorkruisen om haar teamgenoten te ondersteunen. Om haar team wat snelheid mee te geven kan Juno een Hyper Ring tevoorschijn toveren en alsof dat nog niet alles is zorgt haar Orbital Ray voor een damage boost en health regeneratie.

Vanaf vandaag tot en met 21 juli kun je tijdelijk aan de slag met Juno. Vanaf 20 augustus 2024 start seizoen 12 en maakt Juno definitief onderdeel uit van het Overwatch 2 roster.

Bron: Blizzard Entertainment
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

4 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord