Nieuwe Overwatch 2 Hero Venture gratis beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 27 maart 2024 19:32

De eerste gameplaybeelden van Venture zijn onthuld. Deze nieuwe Overwatch 2 Hero is dit weekend gratis uit te proberen.

Blizzard Entertainment heeft de een nieuwe gameplaytrailer onthuld van de nieuwe Overwatch 2 Hero Venture. Blizzard kondigt hiermee ook gelijk een beperkte proefperiode aan waarin spelers de nieuwe held gratis kunnen uitproberen. Venture is een Damage Hero en hanteert de Smart Excavator, met vaardigheden als het afvuren van een seismische schok, ondergronds graven om onkwetsbaar te worden en een dash-aanval. Venture heeft 2 Passives, Explorer's Resolve geeft tijdelijke schilden en Clobber verhoogde schade met mêlee. Hun ultieme vaardigheid, Tectonic Shock, ontketent schadelijke schokgolven. Venture werd voor het eerst onthuld op BlizzCon 2023 als de 18e held van Overwatch 2 en is tevens het eerste non-binaire personage in de game. Venture debuteert officieel op 16 april, samen met seizoen 10, en markeert een verandering in de manier waarop nieuwe Overwatch 2 Heroes worden geïntroduceerd, zonder dat je een Battle Pass nodig hebt om toegang te krijgen.

Venture is vanaf 16 april officieel beschikbaar in Overwatch 2. Van 28 tot en met 31 maart, voorafgaand aan de lancering van seizoen 10 van de game, is hen gratis uit te proberen.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord