Overwatch 2 Heroes worden per direct beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 20 maart 2024 10:55

Een positieve update vanuit kamp Blizzard voor de spelers van Overwatch 2. Vanaf heden worden de nieuwe Heroes niet meer vergrendeld achter de Battle Pass.

Dit deelt Game Director Aaron Keller in een updatevideo. We gaan dit nieuwe stelsel voor het eerst in werking zien met de komst van de aankomende heldin Venture. De Heroes van Overwatch 2 worden meteen beschikbaar gemaakt voor alle spelers, in plaats van dat men eerst een Battle Pass moet zien door te werken. De Heroes die al eerder verstopt zaten in deze progressiesystemen zijn met terugwerkende kracht vrijgegeven voor alle spelers van de first-person shooter. De toekomstige speelbare personages gaan ook dit systeem hanteren. Daarnaast onthult Keller een nieuwe manier om Mythic Skins te ontgrendelen. In seizoen tien van Overwatch 2 wordt er een nieuwe soort shop toegevoegd, waarin spelers Mythic Skins van vorige seizoenen kunnen aanschaffen. Tot slot staan er wat gameplay-aanpassingen op het programma gepaard met verse content, zoals de Push Map Runasapi en de nieuwe gamemodus Clash.

Overwatch 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord