Opening Night Live knalt eruit met Mafia The Old Country

-

Lange tijd leek het erop dat de releasedatum van Indiana Jones and the Great Circle de grote afsluiter zou zijn van Opening Night Live, maar Geoff Keighley had nog een verrassing in petto. Als kers op de taart werd namelijk nog Mafia The Old Country aangekondigd.

Middels een relatief korte teaser werden we in kennis gesteld dat de toekomst een nieuwe Mafia game voor ons te bieden heeft. De naam van de nieuwe game is The Old Country. Heel veel meer komen we uit de teaser niet te weten, maar wel dat het nog even duurt voordat we meer informatie kunnen verwachten. De teaser eindigt namelijk met de tekst dat we in december van dit jaar meer te zien krijgen. Tot die tijd moeten we het dus nog even doen met de oude Mafia games.

Een releasedatum voor Mafia The Old Country is nog niet bekend, pas in december krijgen we meer informatie te zien.

Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mafia The Old Country

Ontwikkelaar:

Hangar 13

Uitgever:

2K Games

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord