Paradox teaset nieuwe plannen voor Prison Architect

Geplaatst:

Paradox Interactive heeft nieuwe plannen klaarstaan voor Prison Architect. In een trailer wordt een nieuw hoofdstuk van Prison Architect geteased.

Het succesvolle verhaal van Prison Architect begon in 2015 en dat leverde verschillende gratis updates op. Sinds de overname door Paradox Interactive kreeg de game er een aantal DLC's bij. Hoewel de eerste DLC's nog goed door de fans werden ontvangen, geldt dat niet voor de meest recente DLC's. Hoogstens tijd dus voor een nieuw hoofdstuk voor Prison Architect, maar wat het precies inhoudt is onbekend. Aangezien Prison Architect geen updates meer krijgt en de trailer een aankondiging van de aankondiging is, gaat het vermoedelijk om Prison Architect 2. Eerder kregen we namelijk ook al een 3D-personage te zien. Volgende week horen we van Paradox Interactive wat de precieze plannen zijn. Ondertussen kun je in de korte trailer hieronder de tijdlijn van Prison Architect bekijken.

Op 16 januari krijgen we te horen wat het nieuwe hoofdstuk precies inhoudt.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord