Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Laatste Prison Architect update is een feit

Paradox Interactive heeft de laatste update voor Prison Architect beschikbaar gesteld. Deze laatste toevoeging is voorzien van een korte trailer met een bijzondere twist.

Het doek valt voor Prison Architect. Althans, voor wat de ondersteuning en updates betreft. Met de toepasselijke naam is The Sunset Update definitief de laatste update voor de game. In Prison Architect moet je je eigen gevangenis zien te runnen en ervoor zorgen dat het gajes in de bajes blijft. Dat klinkt makkelijker dan het is, want er kunnen zich allerlei onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor je als gevangenisdirecteur het hoofd koel moet houden. Ondanks dat dit de laatste update voor Prison Architect is, betekent dit volgens Paradox Interactive niet dat er niets meer met de franchise wordt gedaan. Sterker nog, de update is uitgebracht met de boodschap dat er nu een hoofdstuk wordt afgesloten, maar dat het boek nog niet uit is. Aan het einde van de trailer lijken we alvast een kleine hint voorgeschoteld te krijgen naar wat ons in het verschiet ligt.

Prison Architect is beschikbaar voor pc, mobiel, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?