Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Prison Architect gratis met Nintendo Switch Online

Maak je klaar om naar de gevangenis te gaan. Nee, je hebt geen kanskaart getrokken, maar wel een Game op Proef om naar uit te kijken.

Grofweg drie jaar geleden kwam Prison Architect naar de Nintendo Switch. Daarmee ontving de game een aantal jaar na de oorspronkelijke release een warm welkom op de hybride console van Nintendo. Wie de game nog niet geprobeerd heeft, kan dat nu gemakkelijk doen. Prison Architect is namelijk de nieuwste toevoeging aan de Games op Proef-line-up. Dat betekent dat mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement binnenkort de game gratis kunnen uitproberen. Voor sommige personen klikt deze managementgame totaal niet, maar anderen noemen de titel zelfs één van hun favoriete managementgames aller tijden. In de game krijg je de leiding over je eigen gevangenis. Jouw doel is om de gevangenen klaar te stomen om de maatschappij weer te betreden.

Nintendo Switch Online-leden kunnen Prison Architect gratis op proef nemen van 20 tot 26 oktober. Wie daarna verder wil spelen, moet zijn portemonnee trekken voor de titel.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?