Prison Architect: Going Green voegt landbouw toe

Geplaatst: 20 januari 2021 14:13
Aangepast: 20 januari 2021 14:17

Prison Architect: Going Green is de nieuwe DLC van de game die begin 2019 van Introversion Software werd overgekocht door Paradox Interactive.

De volgende uitbreiding van Prison Architect voegt de mogelijkheid tot landbouw toe aan de simulatiegame. Prison Architect: Going Green laat gevangenen onder andere tarwe, appels en aardappels telen en zelf goede mest maken voor hun akkers. Je kunt het land onderhouden, groene energiebronnen bouwen en zelf mest maken van duurzame ingrediënten. De oogst kan geëxporteerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om het te gebruiken voor de maaltijden van de gevangenen. Je hebt drie buitenruimtes voor het verbouwen van eten: de fruitboomgaard, het akkerland en de groentetuin. Het enige nadeel aan de mogelijkheid tot landbouw is dat gevangenen stiekem 'alternatieve kruiden' kunnen planten in de akkers en dat ze ingrediënten kunnen stelen in de keuken om drank te brouwen.

Prison Architect: Going Green is verkrijgbaar vanaf 28 januari voor de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Eurogamer.net

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord