Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Prison Architect: Going Green voegt landbouw toe

Prison Architect: Going Green is de nieuwe DLC van de game die begin 2019 van Introversion Software werd overgekocht door Paradox Interactive.

De volgende uitbreiding van Prison Architect voegt de mogelijkheid tot landbouw toe aan de simulatiegame. Prison Architect: Going Green laat gevangenen onder andere tarwe, appels en aardappels telen en zelf goede mest maken voor hun akkers. Je kunt het land onderhouden, groene energiebronnen bouwen en zelf mest maken van duurzame ingrediënten. De oogst kan geëxporteerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om het te gebruiken voor de maaltijden van de gevangenen. Je hebt drie buitenruimtes voor het verbouwen van eten: de fruitboomgaard, het akkerland en de groentetuin. Het enige nadeel aan de mogelijkheid tot landbouw is dat gevangenen stiekem 'alternatieve kruiden' kunnen planten in de akkers en dat ze ingrediënten kunnen stelen in de keuken om drank te brouwen.

Prison Architect: Going Green is verkrijgbaar vanaf 28 januari voor de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?