Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Prison Architect krijgt uitbreiding Second Chances

Naast de aankondiging van Victoria 3 werden er ook meerdere uitbreidingen voor Paradox games getoond tijdens de PDX CON Remixed Showcase. In de nieuwe uitbreiding van Prison Architect: Second Chances, draait alles om een tweede kans.

In Prison Architect is het de bedoeling dat je een gevangenis bouwt en de gevangenen in het gareel houdt. In de vorige uitbreiding mochten ze zelfs tuinieren al bracht dat ook het probleem van drugs verbouwen met zich mee. In de net aangekondigde uitbreiding Second Chances is het juist de bedoeling dat de gevangenen terugkeren naar de maatschappij. Dat gebeurt natuurlijk met allerlei nieuwe rehabilitatie programma's. In de trailer leert een gevangenen brood bakken, conflicten op te lossen zonder geweld en krijgt hij dierentherapie. Door voorbeeldig gedrag te vertonen wordt zijn straf verminderd en mag hij de gevangenis verlaten.

De uitbreiding The Second Chances verschijnt op 16 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Nintendo Switch spelers moeten nog wachten tot 29 juni.

BRON PDX CON Remixed

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?