Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Let's Go krijgt demo

Pokémon-fans die Pokémon: Let's Go hadden willen spelen, maar misschien nog twijfels hadden bij de nieuwe opzet van de game, hebben nu geluk. Pokémon Let's Go krijgt namelijk een speelbare demo waarmee je de game gratis uit kunt proberen.

De Pokémon: Let's Go-games zijn in november vorig jaar al uitgekomen, maar Nintendo heeft nu een demo van de games beschikbaar gemaakt. In deze demo krijg je een Pikachu of een Eevee toegewezen en krijg je de mogelijkheid om Viridian Forest te ontdekken. Je kunt een paar Pokémon vangen in het bos en er zijn ook een aantal andere trainers aanwezig die klaar staan voor een Pokémon-gevecht. De demo komt in dit geval een stuk later uit dan de game zelf. Misschien kan het enkele twijfelende spelers toch nog overhalen de game aan te schaffen. Wanneer je na het spelen van de demo besluit om de volledige game aan te schaffen, kan je spelvoortgang van de demo echter niet meegenomen worden naar de volledige game.

onbekend

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn al sinds november 2018 speelbaar op de Nintendo Switch. De demoversie van de games is vanaf nu te downloaden in de eShop. Komt deze demo te laat, of kan het spelers toch nog overhalen de game te spelen?

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?