Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Griezelen met Halloween trailer Pokémon Let's Go

In het kader van Halloween heeft het Japanse Twitter-kanaal van Pokémon een speciale trailer voor Pokémon: Let's Go, Pikachu en Eevee uitgebracht. In deze trailer kunnen we griezelen met de Ghost-type Pokémon in Pokémon Tower.

Deze nieuwe korte trailer voor de eerste Switch-generatie Pokémon-games laat niet veel nieuwe gameplay zien, maar wel twee nieuwe locaties. We kunnen namelijk een eerste blik werpen op de Switch-versie van Lavender Town en de Pokémon Tower. In de trailer zien we ook een Channeler-class trainer met haar Haunter en ook Ghost-type Pokémon Gastly en Gengar zijn te zien. Alsof deze Halloween trailer nog niet eng genoeg was, is op de achtergrond ook nog een nieuwe vertolking van het welbekende Lavender Town muziekje te horen.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! verschijnen op 16 november op de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?