Trailer: Griezelen met Halloween trailer Pokémon Let's Go

Geplaatst: 31 oktober 2018 12:40

In het kader van Halloween heeft het Japanse Twitter-kanaal van Pokémon een speciale trailer voor Pokémon: Let's Go, Pikachu en Eevee uitgebracht. In deze trailer kunnen we griezelen met de Ghost-type Pokémon in Pokémon Tower.

Deze nieuwe korte trailer voor de eerste Switch-generatie Pokémon-games laat niet veel nieuwe gameplay zien, maar wel twee nieuwe locaties. We kunnen namelijk een eerste blik werpen op de Switch-versie van Lavender Town en de Pokémon Tower. In de trailer zien we ook een Channeler-class trainer met haar Haunter en ook Ghost-type Pokémon Gastly en Gengar zijn te zien. Alsof deze Halloween trailer nog niet eng genoeg was, is op de achtergrond ook nog een nieuwe vertolking van het welbekende Lavender Town muziekje te horen.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! verschijnen op 16 november op de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord