Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Terug naar de Kanto-regio in launchtrailer Pokémon: Let's Go

Nintendo heeft vandaag de launchtrailer van Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! uitgebracht. Met deze trailer viert Nintendo de lancering van de nieuwste Pokémon-games.

Bijna twintig jaar na het verschijnen van de eerste Pokémon-games kunnen fans opnieuw de Kanto-regio verkennen in Pokémon: Let’s Go voor de Nintendo Switch. In de trailer is te zien hoe de kleurrijke monsters geëvolueerd zijn in volwaardige 3D-animaties. Uiteraard staat het vangen en trainen van Pokémon ook in dit deel weer centraal. Ook zijn bekende personages als Professor Oak en Team Rocket weer van de partij.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?