Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Let's Go-games gaan als warme broodjes

De verkoopcijfers van Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee liegen er niet om. De aantallen laten zien dat de games de snelst verkopende Switch games tot nu toe zijn.

Voorafgaand aan de release van de game waren de meeste gamers nogal sceptisch over de twee nieuwe Pokémon-games. Dat gold ook voor ondergetekende. Toch heeft dat veel menen er niet van weerhouden de game het voordeel van de twijfel te geven. De review van Claudia bevestigt dat de game een verrassend leuke remake van Pokémon Yellow is geworden met Pokémon Go invloeden. Ondanks een aantal opvallende veranderingen weet de game zowel gamers die de oude games hebben gespeeld als nieuwe gamers aardig te bekoren.

onbekend

Pokémon Let's Go kwam uit op 16 november voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?