Portal 2 bevestigd

Geplaatst: 31 januari 2008 22:20
Aangepast: 10 mei 2018 14:53
-

Doug Lombardi, woordvoerder van ontwikkelaar Valve heeft in een interview toegezegd dat er een vervolg gaat komen op het bekende en geliefde Portal. "Er komt zeker meer Portal. Maar eerlijk gezegd zijn we de details nog aan het uitwerken."
Het zou hier gaan om meer dan alleen een hoop nieuwe puzzels.
Momenteel is Valve zich voornamelijk aan het concentreren op Episode 3 van de Half-Life 2 saga. Zodra het team een beetje vrijgemaakt kan worden gaan de ontwikkelingen rond de puzzel-game van start.

Portal is zijn leven begonnen als een afstudeerproject van 7 studenten aan Digipen, een technische universiteit in Redmond. Het was toen onder de naam Narbacular Drop bekend. De 7 makers zijn vrijwel meteen na het uitkomen hiervan in dienst genomen door Valve om de game te maken tot wat het nu is. Narbacular Drop kan overigens nog steeds worden gedownload.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Portal 2

Ontwikkelaar:

Valve Software

Uitgever:

Valve

Release:

21 april 2011

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Lees meer