Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Praten met vliegtuigen

Op de Ubidays in Parijs is onder meer een speciale feature bekendgemaakt van Ubisofts aankomende vliegtuiggame Tom Clancy's H.A.W.X..

Allereerst werd verteld dat de game een coöperatieve modus krijgt, zodat je niet alleen de strijd aan hoeft te gaan. Daarnaast werd bekend dat je om je squads aanwijzingen te geven, gebruik kunt gaan maken van voice commands. Met een aantal commando's, die je via een headset 'vertelt' aan je medevliegeniers, kun je gemakkelijker bepaalde acties laten uitvoeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?