De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Pronoun-update uitgekomen voor De Sims 4

Er is een nieuwe update uitgekomen voor De Sims 4. In deze update kun je de pronouns van je sims aanpassen.

Eerder dit jaar maakte het ontwikkelingsteam achter De Sims bekend dat er een update in de maak was die het mogelijk maakt de pronouns van je sims aan te passen in create a sim. Dit maakt het voor spelers onder andere mogelijk om non-binaire sims te maken. De nieuwe pronoun-functie komt uit met de update voor de release van de Moonlight Chic en Little Campers kits die later deze week uitkomen. Dit is wel alleen nog mogelijk in de Engelse versie van De Sims 4. Ondersteuning van de pronoun-functie voor de andere talen volgt op een later moment.

De Sims 4 is beschikbaar op de pc, mac, Xbox One, PlayStation 4 en de Xbox Series X/S.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?