Rainbow Six Siege-fans niet blij met R6 Membership

-

Het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege - genaamd Operation New Blood - moet nog beginnen, maar Ubisoft staat nu al voor een uitdaging. De fans van de first-person shooter zijn namelijk niet te spreken over het aankomende R6 Membership-systeem.

Tijdens het BLAST R6 Manchester Major-evenement werd het R6 Membership-systeem uit de doeken gedaan. Dit is een soort abonnementsdienst, waarbij spelers een maandelijks bedrag betalen voor exclusieve bonussen en andere voordelen. Denk hierbij aan R6 Credits, een 'premium battle pass' en geanimeerde skins. Deze content wordt exclusief vrijgegeven via het R6 Membership-systeem. Het publiek liet duidelijk merken dat ze hier niet op zaten te wachten. De aankondiging werd luid uitgejoeld. Jammer, want de andere veranderingen die naar de multiplayergame van Ubisoft komen, werden wel goed ontvangen. Zo komen er een aantal Operator-reworks aan, die je hieronder kan checken.

Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

1 december 2015

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord