Rainbow Six Siege: Year 9 in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2024 23:40

Ubisoft is nog lang niet klaar met Rainbow Six Siege! Een aantal felbegeerde features maken een opkomst tijdens Year 9.

Ja, het negende jaar van de populaire first-person shooter staat op het punt om los te barsten. Year 9 brengt een aantal felbegeerde features met zich mee. Om te beginnen wordt er cross-play toegevoegd. Eindelijk kunnen pc- en console-spelers straks tegen elkaar strijden in de competitieve multiplayer - en dat terwijl je gebruik maakt van nieuwe elite-soldaten. Year 9 kent twee nieuwe operators, waarvan één de naam Deimos draagt. Twee bestaande operators worden verrijkt met een aantal tweaks - de Recruit is de helft van dat duo. Daarnaast belooft Ubisoft nog meer tijd te steken in het tegengaan van valsspelen. Overigens moet je je ook gedragen, want Ubi doet zonder aarzelen de giftige spelers in de ban. Tot slot worden er balans-updates doorgevoerd, training-opties toegevoegd en spelerscomfort-mogelijkheden aangeboden.

Lees hier onze review van Rainbow Six Siege.

Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Year 9 Season 1: Operation Deadly Omen gaat 12 maart van start.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord