Rebellion toont opnieuw een teaser van Atomfall

-

Atomfall is de nieuwe game van Rebellion en kon daardoor niet ontbreken tijdens de Xbox showcase van gamescom. Het is al een tijdje stil rondom de game, maar een nieuwe trailer van Atomfall maakt alles weer goed.

De trailer brengt ons naar het plaatsje Windham waar twintig jaar geleden een nucleaire ramp plaatsvond. In het dorp zelf is het dankzij de muren nog veilig, maar daarbuiten lopen bandieten rond. Ze willen in ieder geval dat je dat gelooft, want opeens moet iedereen weer in quarantaine. Tijd om het dorp te verlaten en te achterhalen wat er allemaal aan de hand is in Groot-Brittannië! Atomfall is een actie survivalgame, waardoor je van alles moet verzamelen om te overleven. Dood de vijanden met een boog, revolver, simpelweg je benen of een handbijl, alles is mogelijk.

Atomfall is in 2025 beschikbaar voor de pc en Xbox Series.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomfall

Ontwikkelaar:

Rebellion Software

Uitgever:

Rebellion

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord