Red Dead Redemption pc-release aanstaande

-

Een bijzonder gerucht zorgt voor opspraak binnen de game-industrie. Red Dead Redemption zou zomaar naar de pc kunnen komen, gek genoeg volgens de PSN Store.

De actiegame van Rockstar is al een hele lang tijd uit. In 2010 kwam Red Dead Redemption te verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Sindsdien is de game op een aantal andere platformen verschenen. Via backwards compatibility werd de third-person shooter beschikbaar op de Xbox One en Xbox Series X|S, en een tijdje geleden werd Red Dead Redemption uitgebracht op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het valt wellicht al op dat het pc-platform stellig wordt overgeslagen door Rockstar. Echter, hier komt misschien binnenkort verandering in. De PSN Store heeft namelijk de omschrijving van Red Dead Redemption vervangen. Daarin staat het volgende:

"Experience the epic western adventures that defined a generation — now on PC for the first time ever."

Bijzonder dat het via de PlayStation Store gebeurt, aangezien dat natuurlijk geen pc-platform is. Of heeft Sony nog een grote aankondiging in de pijplijn zitten? Afijn, het is even afwachten of dit allemaal klopt. Zodra we bevestiging ontvangen, laten we het direct weten.

Verwacht jij nog Red Dead Redemption op de pc?

Bron: PSN Store
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption

Ontwikkelaar:

Rockstar San Diego

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

21 mei 2010

Gameliner Awards:

Beste game van 2010

Reviewscore:

Platforms:

X360
PS3
PS4
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord