Reis naar het Hiernamaals met De Sims 4 Leven en Dood

-

Het wordt alweer tijd voor het zeventiende uitbreidingspakket van De Sims 4. In Leven en Dood kunnen je Sims het Hiernamaals verkennen.

Deze Halloween duiken Sims in de mysteries van het leven en daarbuiten. Daar waar de vorige Sims-uitbreiding Stapelverliefd draaide om liefde, kunnen je Sims in de volgende uitbreiding flirten met de dood. De Sims 4 Leven en Dood opent de poorten van Ravenwood, waar drie spookachtige buurten de grens tussen de levenden en de doden vervagen. Sims kunnen crypten verkennen, rouwen om hun doden en zelfs hun Bucketlist afwerken voordat ze de ultieme reis naar het hiernamaals maken. Met nieuwe spookachtige krachten kunnen Sims chaos veroorzaken, werken voor de Magere Hein en zelfs een wedergeboorte ondergaan, waarbij ze vaardigheden en eigenschappen uit vorige levens ontgrendelen. Een erg spirituele uitbreiding, dus.

De Sims 4 Leven en Dood is beschikbaar vanaf 31 oktober. Onze Sims-expert Jolien heeft onlangs een opinion over de toekomst van De Sims geschreven.

Bron: EA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord