Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Release Humankind uitgesteld

Humankind is uitgesteld naar augustus. Amplitude Studios heeft dit nieuws aangekondigd naar aanleiding van feedback van spelers.

Tijdens Gamescom's Opening Night Live-presentatie hebben ontwikkelaar Amplitude Studios en uitgever SEGA de nieuwe game Humankind onthuld, een real time strategy-game waarin jij het lot van de mensheid bepaalt. Nog ver voordat de game af was, gaf Amplitude Studios aan dat zij de hulp van spelers wilden tijdens de ontwikkeling van Humankind. Vandaag liet Amplitude Studios in een blogpost weten dat Humankind zo goed als af is. De ontwikkelaar heeft echter veel feedback ontvangen van de game en gelooft dat er nog ruimte is voor verbeteringen. Dit is de reden dat Humankind nu is uitgesteld naar augustus. Er komen verbeteringen op het gebied van tempo en balancering, diplomatie, onboarding en User Interface. Amplitude Studios is ontzettend dankbaar voor de nodige feedback. Als dank ontvang je nu bij pre-orders twee extra Avatars: Lucy en Edgar Allan Poe. De blogpost wordt afgesloten met een grafiek die de statistieken van spelers weergeeft. In totaal zijn er 26.000 games gespeeld, 466.000 gevechten plaatsgevonden en 8,5 miljoen districten gebouwd.

onbekend

Humankind wordt uitgebracht op 17 augustus 2021. De oorspronkelijke releasedatum was 22 april 2021.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?