Release Lord of the Rings: Gollum kan nog even duren

Geplaatst:

Als we het financiële rapport van Nacon er op naslaan, dan is er slecht nieuws. De release van Lord of the Rings: Gollum laat nog even op zich wachten en kan wel tot september duren.

Er zijn tal van games te noemen waarbij het ontwikkelproces niet helemaal van een leien dakje gaat. We kunnen wel stellen dat Lord of the Rings: Gollum zich daartoe mag rekenen. Sinds de aankondiging van Lord of the Rings: Gollum is het uitbrengen van de game namelijk niet één, niet twee, maar zelfs drie keer vertraagd. Het laatste nieuws omtrent de releasedatum is dat de game ergens in 2023 verschijnt. In het financiële rapport van Nacon staat te lezen dat het werk van ontwikkelaar Daedelic ergens in de eerste helft van het komende fiscale jaar verschijnt. Als je er rekening mee houdt dat een fiscaal jaar pas in april begint, dan betekent dat dat het tot uiterlijk september kan duren voordat we met de game aan de slag kunnen. Tenzij de game voor een vierde keer uitgesteld wordt. Ook dat is natuurlijk niet uitgesloten met het recente nieuws van Skull & Bones in ons achterhoofd.

Lord of the Rings Gollum2

Momenteel staat achter Lord of the Rings: Gollum alleen een releasedatum in 2023 genoteerd. Het is te hopen dat er binnenkort meer duidelijkheid komt over wanneer we de game eindelijk kunnen verwachten.

Bron: Nacon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord