Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 4 Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Resident Evil 4 Remake komt naar PS4

Capcom was natuurlijk aanwezig tijdens de Tokyo Game Show. Ze kwamen met een nieuwtje rondom de aankomende Resident Evil 4 remake.

Ze kondigden namelijk aan dat de horrorgame ook naar de PlayStation 4 komt. Eerder hadden ze aangegeven dat de remake alleen naar de current-gen consoles kwam: de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Capcom geeft nu aan dat ze met de ontwikkeling van de PlayStation 4-versie zijn begonnen. De Xbox One-versie is echter achterwege gelaten. Of die nog komt, dat is niet bekend. Volgende maand krijgen we meer te weten over de Resident Evil 4 remake. Dan organiseert de uitgever namelijk een nieuwe Resident Evil Showcase.

Bekijk hier de trailer van de Resident Evil 4 remake.

Resident Evil 4 Remake is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?