Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Rock Band krijgt nog meer nieuwe nummers

Vorige week meldden wij al dat Rock Band een aantal hits van The Killers kreeg. Het is vandaag echter duidelijk geworden dat ontwikkelaar Harmonix ook van plan is om nog meer nieuwe nummers op 25 november online te zetten. Xbox 360 en PlayStation 3 bezitters kunnen onder andere drie nummers van de Zweedse Yngwie Malmsteen, twee nummers van de Amerikaanse band Soundgarden en de single "Laid To Rest" van Lamb of God verwachtten op Xbox Live en het PlayStation Network.

De volledige lijst:

"Caprici Di Diablo" van Yngwie Malmsteen
"Damnation Game" van Yngwie Malmsteen
"Red Devil" van Yngwie Malmsteen
"Jesus Christ Pose" van Soundgarden
"Pretty Noose" van Soundgarden
"Laid To Rest" van Lamb of God
"Mr. Brightside" van The Killers
"Smile Like You Mean It" van The Killers
"Spaceman" van The Killers

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?